To much love

Fredag:
På eftermiddagen var jag tillsammans med mamma och mormor i skogen och plockade granris och mossa :), sedan åkte vi till kyrkogården och gjorde fint på mina släktingars gravar. Sen när jag kom hem pratade jag med Olivia och eftersom vi båda inte hade så mycket att göra tänkte vi att då kan vi göra det tillsammans ;-) så jag tog på mig reflex och gick till henne. Vi hade mycket trevligt må jag säga. Vi tittade på SM-filmen från iår och fick te och bulle utav Charlotte (Olivias mamma) :) Sedan när vi ändå var inne på drill och SM passade vi även på att kika på SM 2006. Men mellan grundomgången och finalen tog vi matpaus och gick ner till köket och åt lasagne, väldigt mumsigt! Sen fortsatte vi vårat SM-maraton och pratade en massa... Vid elva-halv-tolv, efter att vi även tittat på lite drill på youtube, :-P, så kom min syster och hämtade mig och vi kollade lite på Jordan, Rättsläkare sen gick vi och la oss.

Lördag & söndag:
Gick upp vid tio och lyssnade, som alltid, med min mamma på Melodikrysset ;-D Sen vid tolv skulle Emilia in till stan så då följde jag och mamma med. Vi gick runt i lite olika affärer, jag köpte inget men mamma köpte ett par svarta höga stövlar, mycket snajsiga :) Vi åt lunch, som bestod av tomat- och spenatpaj för min del, på Café Bakgården. Mysigt. Sen åkte vi hem, jag gjorde iordning för att direkt åka till Lina. Jag, Lina, Ida, Frida, Adrian och Eric skulle ha filmkväll och sen skulle jag och Ida sova över hos henne. Vi åt tacos, men det blev ingen film det blev Singstar och Buzz istället ;-D men det var roligt så =) Vid elva-tolv gick Eric, Adrian och Frida hem, så då satt jag Lina och Ida uppe och snackade lite om allt möjligt... Vid tre gick vi och la oss, men tro inte att vi var trötta... Vi hade så mycket att prata om... haha ;-D Men Lina bestämde att vid halv sju så fick vi faktiskt sova... Och sedan var det tänkt att vi skulle gå upp klockan tio för att Lina och Ida skulle till Tämta, men det blev ändrat så de skulle inte dit förräns vid halv tre... Så efter att vi ätit frukost vid tolv gick vi och la oss igen och pratade lite till :-P Fast vid två fick göra oss iordning för sen kom Idas mamma och jag fick skjuts hem.
Nu gör jag inte så mycket, lyssnar på musik, ni kan ju gissa på vad ;-) haha, Vive la France! Ikväll är det träning, wihoo :D Och jag ska inte glömma att säga heller att Jacqueline Ojala fyller 17 år idag!



GRATTIS :-D

Pärla och prostituerade vampyrer

31 oktoboer:
Så fick jag mitt halloween-godis tillslut ;-) Kvällen spenderades nämligen hemma hos Jessica, tillsammans med henne, Karro, Jimi, Andreas, Johan och Bluff. Jag, Karro och Jessica värmde upp med Pärla och Dr. Bombay, medans Jimi försökte kväva sig med en kudde... (kan inte förstå varför, vi sjöng jättevackert ;-P), när vi väntade på att bröderna och Bluff skulle komma. När de kom, filmtime! Först ut var Silent Hill, sjukt skum och konstig film som hackade efter en timma så såg inte slutet, men väl var kanske det. Iallafall så sattes film nummer två på, Halloween, den nionde om jag inte minns fel, en utav Johans favoriter... och den var helt okej... fast clowner är väl ingen hit längre. Sen valde Andreas film, Bordello, tror jag att den hette, prostituerade vampyrer kan man väl sammanfatta den med, inte världens bästa film kanske men är det Halloween så är det ;-D Under kvällen bjöds det inte bara på godis utan också en mycket fin, och god, spöktårta som Jessica och Karro bakat, mycket marsipan... :-D
men vid tio över tre begav vi oss hemmåt, jag till Furuvägen och Andreas, Johan och Bluff till .. Sparsör (!) finns ett ord för sånt KILLAR... menmen, jag somnade gott i min säng vid kvart-i-fyra-tiden :-)

1 november:
Pallrade mig upp ur sängen vid kvart-i-tolv, och vid kvart över begav jag mig till min mormor och morfar. Där blev det lunch, potatisplättar och kassler med krusbärskräm till efterrätt, man kan säga att jag var ganska mätt efter det... Cyklade hem vid halv tre, gjorde ingenting, sen vid tre tog jag på mig träningskläder och traskade till the one and only Fristadhallen. Skön träning, fortsatte på "En händig man" och fy vad vi är heta! Särskilt med det snygga slutet, eller hur Maria? ;-D Mohahah
Nu ska jag gå och duscha och sedan fira min syster som är här på besök idag för att hon fyller hela 27 år :-D GRATTIS!

.

RSS 2.0