Inte kul. Inte alls.

Tjoho.
Tänkte bara säga att jag ska gå och skjuta mig sen. För jag är så sjukt dum och trög, blir galen. Det är inte okej. Nae, men, vad gör du idag då?

GAAHAA.

Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga detta, men sånt här suger. Faktiskt.

Trevlig dag och kväll igår med de Bästa, Jessika och Kajsa. :-) Jag gillart. Mycket.

Ja, whatever,
E


I hate 'later'

Om man ändå hade kunnat flyga. Bara flyga iväg en liten stund, eller en längre stund kanske. Bara bort. Inte mer. Inte komplicerat. Bara jag som inte är här. För här är inte okej. Just nu är här verkligen inte alls bra, inte någonstans. Jag önskar helt enkelt att det vore annorlunda. Vad? Det mesta, faktiskt. Och jag önskar att mitt liv inte var uppbyggt på 'sen', för vad har jag för nytta utav 'sen' när det är NU jag lever? Det hjälper liksom inte för tillfället att saker kommer hända 'sen'. Jag hatar 'sen'. 


Puss,
E.

Godnatt

Nu har jag pluggat färdigt, hoppas jag kommer ihåg allt till provet bara, men det tror vi väl. Det var ändå ganska intressant. Iallafall så är det nu en trött Ellen som stänger av datorn och kryper ner i sängen. Några timmars sömn innan klockan ringer. 

Sweet dreams.

Puss,
E

59 dagar till U2

Det är inte roligt längre, så därför lägger jag av, jag slutar. För just nu hatar jag det, och det tänker jag fortsätta med tills någon bevisar motsatsen. Och våga inte komma och säga att jag inte försökt, att jag inte trott, jag har försökt så gott jag kan, vet inte mer vad jag kan göra. Så, så är det. Bara kände för att säga det.


If I still want you?
more than anything...

somewhere over the rainbow

Så vad hände? Dagen började så bra, jag vaknade upp, kände hur solens strålar letade sig in mellan persiennerna, svidade genast om till bikinin och gick ut och la mig, fick tillochmed lite färg där ute i värmen. Dagen fortsatte lika bra, delvis ute i solen delvis pluggandes, och den avslutades med trevlig träning på kvällen. Sen var det något som hände för nu sitter jag här och funderar igen, och kommer återigen fram till att livet är orättvist, helt enkelt inte okej. Livet, Du är inte okej! Inte alls faktiskt. Men en sak som är okej, mer än okej, mycket mer, det är musiken som kommer ur högtalarna, Meat Loaf, vad skulle jag göra utan dig? 

Nothing ever grows in this rotten old hole
And everything is stunted and lost
And nothing really rocks
And nothing really rolls
And nothing's ever worth the cost
And I know that I'm damned if I never get out
And maybe I'm damned if I do
But with every other beat I got left in my heart
You know I'd rather be damned with you

Bat out of hell, så galet bra låt, så underbart bäst! Iallafall, det jag vill säga är att jag vill inte vänta längre, men samtidigt känns det som att när man väntat såhär länge kan man väl lika gärna vänta lite till. Det enda jag kan hoppas på är väl bara att det är värt det. Det sägs ju vara det, men ska man tro på allt folk säger? Det vore trevligt att själv kunna bestämma. Men, visst, jag ska vänta. Inte för att jag tänker bry mig så mycket mer längre, tänker nog mest bara låta tiden gå.

Vem försöker jag lura? (Migsjälv antagligen) Som att jag skulle  kunna låta tiden bara gå? Utan att fundera, drömma, utan att ens skänka det en litenliten tanke. Det är ju lika troligt som att .. nej det finns inte ens något att jämföra det med, så otroligt är det! Blä. Nä, nu har jag skrivit alldeles för mycket, och inget utav värde heller. suck.


Puss,
E.

En snabbis.

Tänkte att jag skulle slänga in ett blogginlägg nu lite snabbt innan jag somnar här. Vet dock inte riktigt var det var jag skulle skriva, men det visar sig väl.

Dagen iaf, har varit het, trevlig, het, bra och ja, het. Men jag har längtat för mycket efter solen för att kunna klaga. Det är ändå helt underbart! Jag saknar verkligen inte vintern. Hur mysigt det än är att sitta inne med tända ljus, brasa och titta ut på kylan, så är det inget som slår lata stunder i solen, ljusblåa dagar, och allmän härlighet helt enkelt. Det kan ju inte finnas något bättre, eller? Jag kan iaf inte komma på något. 

Nej, nu lämnar jag natten till dess öde!

Sov gott, 
E.

.

RSS 2.0