Hur man närmar sig ett träd

Gårdagen bestod av skola, sen åkte jag med Eric och Adrian till Knalleland. Därifrån gick vi sedan in till höstmarknaden. Det var svinkallt och mycket folk, så vi köpte brända mandlar och kola, sen åkte vi med Erics mamma hem till mig. Där Spelade vi yatzy, Adrian spenderade lite tid på min sudsmatta och jag och Eric 'spealde' baseball. Sen gick vi in och kollade på Mythbusters tror jag att det var, på Discovery. Efter det blev vi lite smått hungriga så vi tog med oss Ica-kortet (som mamma lämnat, hon och pappa var på kalas) och gick till City. Vi köpte wok-nudlar, wok-kyckling, wok-grönsaker, glass och godis :-) Sen när vi gick hem så hade det börjat bli mörkt och Adrian lekte läskig gubbe med pararply. Men iallafall, när vi kom hem satte vi på tvn igen, nu var det Brainiac, och vi började laga våran thai-mat. Det blev mycket starkt och gott. Vi kollade på "Pans Labyrint" spansk film som fått tre Oscar. Den var grymt skum och bra! Vi åt även godiset och glassen, vi hade en riktig fredagskväll. Efter att Eric och Adrian hade åkt hem gick jag och la mig och somnade nästan direkt.

Idag har jag och Cissi varit på H&M Rowells och Knalleland, vi köpte en klänning, rosa-vit-randig, tyg och paljettband, så imorgon ska vi börja sy min solo-klänning/dräkt. Det blir asbra, hoppas vi iallafall haha ;-) Sen så åkte jag och pappa in till stan igen för vi skjutsade mamma och hennes kompis, de skulle på nån tjejträff eller nåt, till Kypegården. Och det var ju lunchtid så jag och pappa åkte till Särlakoket där det blev hamburgare och Pucko, mumsigt. Eftersom det är lördag passade även ett stopp på Videomix bra, godis och 5 VHS för 50 kronor. Så nu ska jag nog ta och titta på "A Beautiful Mind." Ikväll sen ska jag kanske gå och lyssna på när min vän Frida ska spela konsert.

/  E. Heiman


image37
Hört att Magnus Betnér ska komma till Borås! :-) Det är värt att kolla upp. Han är ju så sjukt grym!!

99 luftballons

Idag började min dag som vanligt vid sju minuter över sju. Promenerade sen vid kvart-tio i åtta till skolan. Där första lektionen var slöjd, träslöjd. Jag är inte så bra men det är ganska kul ;-) Efter det så var våran andra lektion, hemkunskap, inställd så vi hade då nästan tre timmar rast. För att få tiden att gå gick vi hem till mig och hämtade min fysikbok. Sen gick vi tillbaka och läste på lite till vårat fysik-prov imorgon, kapitel 11 och 12. När vi tröttnat på det, vilket vi gjorde ganska snart lunkade vi till La Bamba, matsalen, och åt soppa. När tillslut de där nästan tre timmarna hade gått hade vi svenska-lektion. Tidningskunskap och bokläsning, "Min vän, Janne", skojsig får jag allt säga. Efter det hade vi sådär en trettiofem minuters rast innan vi skulle starta våran sista lektion för dagen, matematik, i P2 eller paviljongen 2, som det heter. Väl inne i salen var det hörlurarna i öronen och bara börja räkna. Geometri, ganska onödigt vetande om du frågar mig. Men inte så mycket att göra åt, ska det göras så ska det göras... Men det var skönt när klockan blev tre och det ringde ut (inte bokstavligt, men det hade varit kul om det gjort det) och jag hämtade mina saker i skåpet för att sedan dra ner till fristadhallen, (efter att ha släpats runt Musikens Hus två varv av Eric ...haha). Iallafall så var det träning, det är mycket trevligt! :-D Nu sitter jag här och gör inte så mycket. Imorgon är det fredag.

/ EllenIdaLinneaHeiman

image36
                    EM i Holland. F.v. Olivia, jag och Jacke, (vi älskar drill :-)

Min stil är ingen stil och han blir blind av hennes bröst.

Tack för en trevlig eftermiddag-kväll, Lina. Det behövde jag! :-D



When I was down and didn't know what to do. You came and gave me a smile and I felt how every little piece of me became happy. And now I know how much I like you. You make my day, thank you!


  image34 
This is for you :)

I can't make you love me if you don't

Den där tanken som fanns där hela tiden. När man tänkte på den så var det ju roligt, man skrattade för sig själv när man funderade på hur det skulle vara om det var verklighet. Men sen när det visar sig att det man tänkt, som hade varit så kul i huvudet, är helt och fullt sant så är det inte så kul längre, hela världen vänds uppochner. Det är svårt att förstå att man kan reagera så annorlunda på saker som visar sig vara  saker man egentligen inte tänkt på att de kunde vara. Eller indirekt så hade jag ju tänkt det, hade haft det i bakhuvudet, så själva saken var ju ingen chock men när man sen fattade vad det var som hänt så blev reaktionen konstig. Kanske överdriver jag, men det är skumt hur lite man känner sig själv i vissa situationer. Jag undrar vad jag kommer att göra åt detta, antagligen så borde jag inte göra något alls, men hur ofta gör man det man borde göra?

/ EllenHeiman


image33
         Fråga inte varför jag bara kände för att sätta denna bilden här.

Höstlöven faller. Och regnet.

Fredag.    Sista dagen i skolveckan.    Om det har hänt något?    Inte så mycket.    Går i skolan som vanligt.    Årskurs 9.    Det är helt okej.    Film idag på rasten.    Med Eric, David och Bäckman.    Såg Austin Powers.    Goldmember.    Roligt!    Annars så regnar det.    Ute.    Höst snart.    Det är mysigt.    Tycker jag.    Filmernas årstid.    Och böckernas.   Fast jag läser inte så mycket.    Tittar mest.    På film.    Träningen går bra.    Solot.    Och teamet.    Älskar det.    Träningen alltså.    Drillträningen.    Matematik-prov idag.    I skolan.    Det kändes bra.    Film igår också.    Jag och pappa kollade.    På Mission Impossible.     Den tredje.    Inte Shrek.    Mission Impossible.    "Bästa Bond-filmen på 30 år, och Bond är inte ens med".    Pappa höll inte med.    Jag vet inte.    Men maskerna är coola.    Klockan 21.00.    Heroes.     Är superbra.    Om superhjältar.    Jag tycker synd om henne.    Inte lätt.    Med en likadan.    Vad hände?    I slutet.    Nästa vecka.     Kommer nästa avsnitt.    Jag får vänta.    Och se.    Namnsdag.    Imorgon.    Har Maurits.    Och Moritz.    Grattis.    Vad ska hända?    Nu?   Vet inte.    Jag äter russin.    Ska se på tv.    Kanske.    Men en fråga.    Bara.   Vem är du?    

    
 

Svenska Idol ...

Jag menar hur bra är det egentligen?


Tacka vet jag American Idol <3 

I ledning av

Ryan Seacrest.

image27

Med domarna:

Randy Jackson,
image28

Paula Abdul
image29

och sist men inte minst min absoluta favorit;

Simon Cowell!
image30


Även en bild på årets 'The American Idol' ! :)

Jordin Sparks

.

RSS 2.0