Happy Halloween! ;-D

Jag och Maria firade faktiskt halloween redan igår, jag bjöd henne på lunch/middag i halloween-anda :) Vi hade så trevligt så. Sedan begav vi oss till Fristadhallen där vi träffade Erika och Olivia för träning. Ganska lugn träning, gick igenom programmet några gånger, det känns faktiskt ganska bra, men allt kan ju bli bättre! :) Sen när kvällen kom gjorde jag inte mycket, tittade på Ugly Betty, mucho bra! Efter det chattade jag med ingen mindre än Olle, ända in på sena kvällen (eller tidiga natten, hur man ser det)... Hon var så snäll och skickade EM-bilder till mig! :D men fy vad vi längtade tillbaka... EM var UNDERBART! Tittade även lite smått på filmen som gick på ettan, "Playing by heart" ("Sex lektioner i kärlek") jättefin och bra film, tycker jag :-) 

                                           



Idag har jag haft sovmorgon :D vaknade vid elva-halv-tolv ;) Hälsat på min mormor och morfar lite. Fick lunch där och "jobbade" sedan lite, eller tjänade pengar kanske man ska säga ;) Klippte nämligen mormor och morfar, så är nu 226 kronor rikare! 
Nu gör jag ingenting, sitter här, lyssnar på Franska Ljuva Sånger :-D och drömmer om ett stillsamt liv i Frankrike.. eller vad var det du sa Olivia? ;D
Imorgon om en månad packar jag!! 30 dagar kvar till Skottland! Usch, vad skoj det ska bli! :D Längtar så jag vet inte vad ;-P Ne det blir nog en vända på youtube nu ;D Vad skulle jag göra utan drillen?!


Dagens kanon;
Norskt klöver vaseline - mina läppar skulle inte överleva annars!
Brevöppnare - så man slipper skära sig på den vassa brevkanten :)
och kalkon;
Dammsugare - hatar dem av hela mitt hjärta, mer än jag hatar själva dammsugningen...

...

Lånade denna av Jacke, och till er som undrar så ja, hon kommer få tillbaka den ;)

Jag har en :
mamma [x]
pappa [x]
styvmamma [ ]
styvpappa [ ]
styvsyskon [ ]
bror [ ]
syster [x]
brorson [ ]
systerson [ ]
mobiltelefon [x]
eget badrum [ ]
eget rum [x]
swimmingpool [ ]
gästrum [ ]
dator [x]
tv [x]
en säng lite större än normalt [x]
mer än 4 par skor [x]
solglasögon [x]
klocka [ ]
mp3/iPod [x]
en fungerande PS2 [ ]
Xbox som funkar [ ]
nitendo 64 som funkar [ ]
gameboy/advance [ ]
gamecube [ ]
nitendo ds [ ]
poker-bord [ ]
basketkorg [ ]
hockeyspel [ ]
biljardbord [ ]
pingisbord [ ]
fotbollsspel [ ]
nattduksbord [x]
stereo på rummet [ ]
CD spelare [x]
har något klädesplagg från adercrombie och fitch eller hollister/AE
kreditkort/atm kort [x]
jobb/sommarjobb [ ]
shoppar minst en gång i veckan [ ]
har dyr parfym [ ]
aim/msn [x]
kamera/video kamera [x]
telefon [x]
skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling/moppe [ ]
gitarr/trummor/basgitarr [ ]
piano/keyboard [ ]
något annat instrument [x]
varit på en krysning [ ]
rest utomlands [x]
haft en personlig tränare[ ]
dyra smycken [ ]
träffat en eller flera kändisar [x]
platt/locktång [x]
har varit i en slagbur, som är till för baseboll [ ]
har 1000 spänn på dig just nu [ ]
kreditkort/debetkort eller bankkort [ ]
rest i Europa [x]
varit på hawaii [ ]
varit i USA [x]
varit i Asien [ ]
varti i Australien [ ]
varit i Afrika [ ]
varit i Sverige [x]
föräldrarna har bil [x]
jet ski/båt [ ]
husbil/vagn [ ]
jag har bil [ ]
hammagjord mat nästan varje dag [ ]
suttit i en limo [x] (två :P :D)
suttit i en helikopter [ ]
äger en videokamera [ ]
egen laptop [/]
egen dator [/]

TOTALT; 27
1-23 = Ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd bart
41+ = uppeklassens snobb

...fast helt vanlig är jag nog inte.. ;)

"En larvig munk"

  Me love this one! :)
 

larv


Denna är till Olivia, och lite till mig ;)

munk

Höstlov !

Idag är det lov och jag gör minsta möjliga :) lyssnar lite på Timbuktu, surfar lite på intranätet... Ska väl snart gå och klä på mig, ta drillstaven och inta min systers rum (för tillfället är det bästa drillrummet ;) Imorgon kommer världens bästa Maria hit! Wihoo! Hon ska joina mig på min soloträning, och vi ska ha så roligt som bara vi kan :D 
Ne, dags att fånga dagen nu!         Vi hörs


image57
Ellen och Maria





:)

Bara så att alla vet tycker jag väldigt mycket om denna personen :)
Och om cirka 36 dagar drar vi till Glasgow och Skottland för en helg med Hans och Greta m.fl... och en massa drill såklart! ;)


image56
Jacqueline Ojala

Jag är KÄÄÄR

Keisuke Komada och James Bond = en himelsk blandning. I'm speechless, det är bara så underbart <3

This is a god reason to get up in the morning!

http://youtube.com/watch?v=FsjpmyLLcCM

LOVE TODAY

Helgen var helt underbar trots akutbesök och blåtira ;) mestadels så innehöll den ju drill :) Och bara så att alla vet, Team 2 rocks! ... och GRETA såklart ;D

Idag har jag varit i skolan, en lugn dag, med engelska, franska, matte och SO. Efter skolan gick jag hem och åt lite. Jag och mamma tittade igenom mina omdömen från skolan som vi fått hem idag. Min idrottslärare tycker att jag har en "enorm potential":) så efter att ha tittat lite på tv gav jag mig ut på en jogging/powerwalk-runda och självklart var det MIKA som dunkade i hörlurarna, helt underbart! Cirka hundra minuter senare var jag hemma igen och tog en härlig sval dusch. Nu ska jag göra mig lite varm choklad tror jag sen klockan tio är det Prison Break. Säsongspremiär :)


Just because

I LOVE TWIRLING!! The best thing in my life!

and here's mine and Jacquelines French guy! J'aime!

http://www.youtube.com/watch?v=KfO2kbKvXmw&mode=related&search=World%20Baton%20Twirling%20Jason%20Travers

A raft! Jay, we're going to China!

Helgen so far:

Fredag: Skola. Efter det drog jag, Eric och Adrian till city för att handla till kvällen. Gick hem till Adrian, där vi förstod att vi glömt ungefär hälften av det som vi skulle köpt. Så det blev en vända till city igen när Adrians mamma kommit hem. Vid 18.00 började vi laga maten, tacos :) Vi hade dukat och allt var klart vid 19.00 när resten skulle komma (means Lina, Frida, Rebecca och Ida). Men de var sena så vi hade tråkigt i ungefär en halvtimme trettiofem-minuter, sen kom de tillslut och vi åt. Efter det hände inte mycket, spelade TP, Telefonkatalogen, åt godis, var ute... och när klockan var ungefär ett eller något tänkte vi "what the heck" så vi satte på Ringu (den Japanska verisonen av The Ring). Fruktansvärt seg film! Det var bara Eric och Adrian som lyckade vara vakna hela filmen (men de hade slummrat lite medans vi frossade i TP-kunskaper). Jag missade tio-femton minuter i mitten nånstans och det enda som var bra, eller ja någorlunda bra var de sista tio minuterna av filmen... Men iallafall när filman var slut knackade det på dörren, min syster, hon tyckte väl att jag skulle komma hem (förstår inte varför, klockan var ju typ bara 5 över 3 eller något...) men vi (jag, Frida och Lina) åkte med henne och Ida och Rebecca körde moppe.
Var hemma vid 03.20, borstade tänderna tog på mig pyjamas och var pigg som en nötkärna! Så jag kollade på några avsnitt från tredje säsongen av Scrubs som jag lånat av Eric (thank you, man) och somnade väl strax innan klckan slagit fem.
Lördag: Min syster kommer in vid elva och jag kan inte somna om efter det så lika bra att fortsätta där jag slutade innan jag fell asleep. Men efter några avsnitt med J.D och Turk (m.fl.) så kommer min pappa in och säger att jag måste klä på mig om jag ska med till mina kusiner. Så jag går upp klär på mig, slänger i mig en macka borstar tänderna och är ready to go. Då ringer telefonen, Jessica, hon ville att jag skulle färga hennes hår, så jag bestämmer att inte följa med till min kusiner, Jessica säger att hon ringer igen ocm en stund för hon ska åka och köpa färg först. Så återigen går jag till tvn (först en kort promenad med Atlas och Emilia) och kollar på Scrubs (det trodde ni aldrig va?). Sen så ringer Jessica och de hämtar mig på väg hem från affären. Jag färgar hennes hår är tillbaka hemma vid fyra-halv-fem. Sätter på ja ni-vet-vad och sitter där tills mamma och pappa kommer hem. (Hade några pauser för pasta och glass). Vid åtta äter vi kvällsmat och sen lägger jag mig i sängen och sätter på DVDn och där var jag tills nu. Säsong tre avslutad. Imorgon ska jag och Cissi sy igen och sen är det träning. Emilia kommer hem från Göteborg och förhoppningsvis har hon med sig Napoleon Dynamite och Scrubs season four (:





 
 

The one and only - Magnus Betnér

En helt asgo kväll!! Killen är ju störtskön! Härligt att få skratta av sig lite. Det behöver man ibland. Och att göra det en torsdagskväll när allt är allmänt körigt i skolan och så är ju underbart.   TACK!




I liked you before, I love you now.

Facebook

Så har nu även jag skaffat det som alla pratar om och har.

Promenad

I just LOVE the sound of  old leavs crushing under my shoes.


Efter att Atlas (min systers hund) hade snott in sig i cirka hundra grenar med kopplet.

Jag: Du är nog den dummaste hund jag vet, människa!
Mamma: Men han var ju ingen människa, han var ju en svart tiger.

Höst - don't you just love it

Inte ett regnmoln på den klarblå himlen. Höst. Solen värmer den annars kyliga luften. Höst. Det är nästan helt vindstilla. Höst. Löven på träden skiftar i färgerna rött och gult. Höst. De löv som sagt adjö för iår och lämnat sin gren täcker marken som en matta av eld. Höst. Jag sitter och bara njuter av tystnaden. Höst. Tiden står alldeles stilla. Höst. Det är en helt underbar dag. Det är höst.


                                      

For those who wants to know

I know I'm not the one I would like to be, and maybe sometimes I'm not the one you think I am. But I don't know who I am. And I am scared because when you don't know who you are it's hard to know what's right to do, maybe that's why I do wierd things, just because I don't know what to do instead. Everyone says 'just be yourself and everything's gonna be alright', but it's not that easy. And if you hate yourself, the one  you are, you don't want to be that person. And I'm scared to do something or say something that I shouldn't (I know I do that way to often), that's why I try to be by myself. But I want you to know that it's not my intention to be rude, it's just that sometimes everything isn't what it should be, it's the complete opposite, and then I need some time for myself. And I'm so, so sorry for these times, when you don't understand and I never explain. For these times I just ignore and walk away, and you stand there like a fool, I hope you understand that I am the fool. And sometimes, when it's really bad, I can't find anything in my life that's worth living for, and all I can do is cry and wish I was somewhere else, where I couldn't hurt anyone, where I was someone else. But I want you all to know that I am so glad that you're my friends and that you're always there when I want you to be there. And to be honest I can't understand how you manage to stand out with me, I wouldn't, I think you should have some prize or something, because what you do sometimes is unbelieveble. But I'm very happy that you do stand out with me... maybe you know something about me that I don't...

/ Ellen Heiman


And for you, who always makes me happy, even if you don't know it, you're my hero.

Mange, here I come! ;-)

Japp då var det klart, på torsdag klockan 19.00 ska jag och min syster (d.y) gå på "Inget är heligt"- Magnus Betnér på Folkan i Borås. Usch, vad roligt! =D

Annars ha en trevlig eftermiddag och kväll!


image38

.

RSS 2.0