Maj 2009 - gone forever.

Jag är uttråkad, livet är helt enkelt orättvist och nu har mörkret kommit också. Kanske ska man ta och lägga sig, försöka sova, förhoppningsvis somna, sen gå upp imorgon och hoppas på sol? Med tanke på alternativen jag har så låter det ganska bra faktiskt. Därför säger jag godnatt och önskar er en fortsatt trevlig kväll. Själv hoppas jag på att drömma om män i uniform, (eller var det en speciell man?) ivilketfall, det är en annan historia.

Puss, 
E

inte okej.

Dagen var väl, ja, dagig eller nåt. 
Lite körande av bil, 
lite köpande av kläder, 
lite ätande av thaimat, 
lite borstande av hund, 
lite lyssnande på rock ettiett, 
lite ätande igen, 
lite promenerande på kvällen. 
Mycket hopplös Ellen.
Imorgon är det Borgstena allhall, Fristads Drills avslutningsuppvisning. Team W kommer äga med Queen. Efter det uppvisning på Greyhound Park, intressant. Sedan ledig söndagkväll, mycket intressant, det händer inte ofta. På måndag börjar nya träningsschemat, Ellen is so taggad. G.I Jane, here I come. (Typ).  

Puss,
E



What if I say I've fallen in love with you soldier...

livet, vad är det?

Efter ett snack med min vän Jessika (som förövrigt är den coolaste personen i universum) så kommer temat i detta inlägg vara livet. 

Detta fenomen vi alla är så välbekanta med, men är det egentligen någon som förstår sig på det? Jag tänkte att jag skulle ägna mitt liv åt att försöka göra det, förstå det alltså. Men sen kom jag på att när jag gjort det så kommer jag förmodligen vara så gammal att jag inte kan leva det. Eller, ännu värre jag kanske aldrig förstår mig på det, livet kanske helt enkelt är gjort till att vara helt obegripligt. Och här tvingas vi leva i ovisshet. Endel av er kanske undrar vad det är man behöver förstå med livet, det är väl bara att leva det? Men ni förstår, jag har kommit fram till att det måste ligga ett system bakom allt, hur skulle annars nåt sånt här stort fungera? En sak som jag tycker är klurig är det här när man föds. Det är ju en slump att man blir tjej eller kille, men är det verkligen så? Det kan ju inte stämma, för tänk om det då av ren slump bara föddes tjejer, eller bara killar? Det skulle ju inte funka, alltså är det uträknat. Jag lovar er, det måste finnas ett system. Även också då ett system om när man dör. Finns det någon slags balans mellan hur många som dör och föds? Jag menar så att det inte blir överbefolkat eller underbefolkat. Men det verkar ju skumt, ifall varje gång en människa föds, dör en annan. Kan man då göra lite barn och hoppas på att läraren ska typ drop dead eller nåt? Antagligen funkar det väl inte så, men det kan ju fortfarande inte ske av slump alltihopa. För det känns ju lagom tryggt att man går runt här och lever på slump, att man blev den man är av slump att man sen någongång kommer dö, av ren slump. Nej, då tycker jag vi håller oss till systemet istället. För jag håller fast vid att allt är planerat, in i minsta detalj.

Puss, 
E


ps. För att underlätta till kommande generationer ska jag och Jessika göra en bruksanvisning till livet, den kommer alla sedan få när de föds. I den kommer det finnas kapitel som tex, 'Så går tonåren till', 'Hur man handskas med vuxenlivet och dess kriser' och 'Nu är slutet nära'. Man kommer också finna små tips och saker man faktiskt bara måste ha gjort under sin tid här. Dock kommer den ju inte vara färdig att tryckas förrän vårt slut är nära då vi vet hur man ska leva livet, så hoppas att ni klarar er. Lita till systemet! ds.

delete?

okej, då tar vi bara och raderar det kapitlet ur mitt liv.
tack.

missingyou..

Ännu en inte okej dag håller på att lida mot sitt slut. 
Så därför sitter jag här och knarkar tictac fresh orange.
Trevligt. 
Önskar att saker och ting bara vore lite annorlunda. 
But I guess it's to much to ask for.






jag vill ha dig som jag aldrig velat ha någon förut.



natt.

Du är i stort sett det första jag tänker på när jag vaknar, 
det sista jag tänker på innan jag somnar 
och det enda jag tänker på däremellan...







sov gott.

hoping, dreaming, wishing

Har ni någonsin vaknat en morgon och bara känt att, fan jag kommer så inte sakna denna dagen, och sedan vänt er om och somnat om?

Det har jag.


Det blåser. solen skiner. Vem bryr sig?


Hoppas på trevlig kväll på Åhaga med Coach.


Just du som läst detta är en bra människa, fortsätt förgylla världen!

Puss,
E



Take my heart and set it free.

IRON MAIDEN ÄR SÅ SJUKT JÄVLA GRYMMA.<3


Bra dag idag.
Gick upp vid elva, till stan för fika med min tjejer, Ida och Becca. Det var megamys, ber om ursäkt till de som satt i närheten och möjligtvis fick lyssna på våra samtal.. Vi tackar också Rasmus som bakad de goda pajerna! Söt kille det där, och bara nio år. Nu bär det snart iväg till ett varmare ställe, ska bli gött nu när det regnar. Sedan till träning, idag blir Don't stop me now färdigt, och fy fan vad bra vi är!

Imorgon är det onsdag.

Kyss och smek,
...eller?

E.

mittinatten

För nu vill jag bara att det ska sluta vara så sugit.
För nu vill jag bara att det ska gå min väg.
För nu är det inte kul att vänta.
För nu är ju det enda jag vill ha,


dig.

It's all about you.

Lyckan är en dröm och lidandet en verklighet.

Söndag, underbara, huh!, söndag. Dagen har än så länge bestått av att jag har varit ute och ägt på vägarna. Puss på det. Nu endast 308 dagar kvar. Snart kommer väl mannens föräldrar aka min syster och b-i-l, då blir det väl mat, fett najs. Trodde det skulle bli lite fotboll också men det ser mörkt ut just nu. Om någon timma + lite till blir det träning iallafall som vanligt, och vad säger vi om det, jo just det, HELL YEAH!

(Mötley Crüe and Queen rock my world)

Hoppet lever vidare för imorgon är en annan dag!                                                                                       
Puss, 
E.

I'd give up forever to touch you.

Jaha, här sitter jag och tycker synd om mig själv. Vilket jag tycker att jag borde få göra faktiskt. Min Ida mobbar mig och dumpar mig för någon snubbe.. dock hennes pojkvän, men ändå, lite elakt! Ännu en gång vinner kärleken, och vi andra blir lämnade kvar. Fast funderar på att gå ut en liten sväng iallafall, men är ju så illa kiligt att gå ensam.. hmm. Antagligen kommer jag väl bara sitta här tills det blir mörkt och sen gå och lägga mig och inse att ännu en meningslös dag i mitt liv har gått till historien. OCH att det snart är dags att ta sig till skolan igen... *suck* Det är inte lätt när det är svårt alltså. 

Hoppas att lite utav den rättvisa som saknas i världen nått er idag och att ni får en bättre lördagskväll än jag.

Ta hand om er,
E

You had me at 'Hello'.

Känner att det är absolut nödvändigt att skriva några rader här nu inatt.

Varför?
-Därför.

Ligger här och lyssnar på Queen och Mötley Crüe.. det säger väl allt. Och jag blir så trött! Ja inte på Queen och Mötley Crüe då såklart, utan det som det innebär... just det. Hmm. Det suger. Men jag har nu kommit fram till att du inte förstår. Att du inte förtstår hur mycket du är... Men det är lugnt, jag kan vänta tills du gör det, jag kommer att vänta. Det känns som att det är värt det. För på något sätt har jag ju vetat ända från början. From the moment I first saw you. 


.

RSS 2.0